Over ons

Flyer Office is een moderne webshop en toonaangevende leverancier van kantoorartikelen. We bieden een zeer uiteenlopende waaier aan producten aan, met een brede keuze binnen elke artikelgroep. Zowel bij de scherp geprijsde A-merken als bij de huismerken mag je rekenen op kwalitatieve producten en een volledige garantie.

Gebruiksvriendelijke website

Onze website is overzichtelijk en logisch opgemaakt, zodat elk artikel makkelijk terug te vinden is. Bovendien helpt onze geavanceerde zoekmachine jou om nog sneller het specifieke product dat je zoekt weer te geven.

Keuze uit meer dan 20.000 artikelen van allerlei bekende merken

In ons magazijn hebben we een enorme voorraad aan artikelen die daarom ook onmiddellijk leverbaar zijn. Op de productpagina’s kan je ook telkens zien als het product voorradig is alsook wanneer het kan ten vroegste kan geleverd worden.

Snelle levertermijnen

Wanneer je jouw bestelling voor 18 u. afrondt, dan mag je de levering in principe de volgende werkdag verwachten. Meer info over onze levertijden en -voorwaarden vind je hier.

Betrouwbare leverancier met uitstekende service

Op onze pagina Veelgestelde vragen vind je de meest voorkomende vragen terug om je op weg te helpen. Heb je toch nog vragen omtrent onze producten, levering of je factuur? Dan staan onze medewerkers van de klantendienst klaar om je verder te helpen.

Garantietermijn

Flyer Office biedt op alle producten een garantie van 2 jaar volgens de wettelijke bepalingen. Meer informatie hierover kan je terugvinden op de pagina Garantievoorwaarden.